Школи Кіровограда закривають через снігову стихію

01.03.2018 11:28
image

У Кіровограді через складні погодні умови майже всі навчальні заклади призупинили навчання. Про це сайту DOZOR повідомили у міськраді.

Відзавтра планується закрити більшість шкіл  у зв`язку з тим, що очікується погіршення погодних умов.

"Сьогодні, 1 березня, в загальноосвітні навчальні  заклади обласного центру прийшло 1 547 учнів. Наразі 25 закладів взагалі не працює. Тобто, є педагогічний і технічний персонал, але дітям було повідомлено, що у зв`язку з складними погодними умовами  і складними умовами по захворюваності навчальні заклади закриті. У 15 закладів сьогодні прийшли діти. Це ті діти, яким немає з ким залишитися вдома, або ж навчальний процес  не призупинено. Таких закладів 15, але кількість дітей в цих закладах може бути різна. В одному закладі 5 дітей, в іншому – 30, в іншому 400 дітей, в залежності від кількості дітей в школі», - повідомила  начальник міського управління освіти Лариса Костенко.

Щодо ситуації в дитячих садочках, за словами посадовиці,  із 10 тисяч вихованців сьогодні  прийшли до закладів  близько 2 тисяч дітей.

«Щоб не хворіли, просимо батьків, щоб діти  2 березня були вдома в теплі, в безпечних умовах. Кожен заклад вирішуватиме,  чи будуть заняття 3 березня. Переважно всі школи виходять на навчання  5 березня ", -  додала  Костенко.

Дар'я Серватюк

 

Переглядiв: 1355