У Кіровограді затримали злодія,який залишав містян без інтернету

04.06.2018 09:41
image

В обласному центрі правоохоронці затримали 33-річного злодія, який масово обрізав кабелі одного з місцевих Інтернет-провайдерів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

У даний час встановлено причетність крадія до 30 епізодів злочинної діяльності. Сума збитків завданих товариству становить понад 40 тисяч гривень. За вчинене громадянину загрожує до 5 років позбавлення волі.

До міського  відділу поліції надійшла низка повідомлень про крадіжки дротів, за допомогою яких споживачам надавався доступ до Всесвітньої мережі.

«У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейським вдалося  встановити та затримати особу, причетну до вчинення кримінальних правопорушень. Зловмисником виявився раніше неодноразово судимий за майнові злочини місцевий житель. Наразі затриманому оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Знаряддя злочинів – ніж та плоскогубці – вилучено», -повідомив т.в.о. начальника міского відділу поліції Дмитро Кравченко.

Як було встановлено працівниками поліції, зловмисник, переважно у денний час, через незачинені двері на горищі, потрапляв на дахи багатоповерхівок й обрізав кабель. Потім виплавляв із викрадених кабелів мідні дроти і продавав їх. Отримані кошти витрачав на власні потреби.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Переглядiв: 661