Бюджетна депутатська комісія також підтримала ініціативу Стрижакова

12.02.2018 14:24
image

В обласному центрі постійна депутатська комісія з питань бюджету, податків, фінансів, планування та соціально-економічного розвитку міськради  підтримала ініціативу Муніципального бюро Стрижакова щодо подальшої роботи над реконструкцією Набережної сьогодні, 12 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

За словами координатора проектів Муніципального бюро Стрижакова Антона Кравцова, наразі необхідно насамперед  розробити детальний проект щодо відродження усієї Набережної. Саме для цього Бюро пропонує створити широку робочу групу з питання комплексної реконструкції Набережної.  Крім чиновників та депутатів, до неї першочергово  мають увійти найкращі фахівці та експерти.

Так, пропозицію Муніципального бюро Стрижакова  щодо створення широкої робочої групу з найкращих експертів та фахівців для розробки масштабного проекту з реконструкції Набережної підтримали усі члени комісії  одноголосно.

Нагадаємо, це вже четверта постійна депутатська комісія, яка підтримала створення широкої робочої групи по Набережній. Так, одноголосно проголосували "за" члени комісії з питань ЖКГ, комісії з питань охорони здоров’я, культури  та  комісії з питань діяльності ради.

Як повідомлялося, перемога проекту "Реконструкція Набережної р.Інгул" Муніципального бюро Стрижакова на конкурсі "Громадський бюджет - 2018" стала стартом довгоочікуваного відродження масштабного рекреаційного об'єкта обласного центру.

Читайте також:

Андрій Кролевець: Проект по Набережній має бути суспільним (ВІДЕО)

 

Переглядiв: 1488