Матір Діани Хріненко заперечує, що знайдені рештки належать її доньці

27.03.2019 08:47

Мати зниклої  жительки села Суботці Знам'янського району 17-річної Діани Хріненко Олена заперечує, що рештки жіночого тіла, які знайшли біля села Суботці належать її доньці. Про це вона сказала у коментарі медіапорталу DOZOR.

«На даний час знайдені рештки ще не означають, що це моя донька. Схожий одяг ще не означає, що там саме вона. Почнемо з того, що одяг на базарі є. Чому я повинна вірити у те, що це Діана? Я не можу підтвердити, тому що не впізнаю мою доньку. Коли будуть результати експертизи, тоді будемо знати достовірно», - прокоментувала мати. 

Як раніше повідомляв DOZOR, вчора біля села Суботці, що в Знам'янському районі, у полі знайшли останки жінки, а також фрагменти одягу. Спершу рідні Діани підтвердили правоохоронцям, що рештки належать їй.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 17-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Під час пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Правоохоронці Кіровоградщини перевіряють причетність двох осіб, які скоїли злочин щодо зниклої Діани Хріненко.Також для допомоги у розшуку дівчини, досліджують схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років.

 

Переглядiв: 7677