Володарі гран-прі поділилися враженнями від фестивалю у Кіровограді  

24.04.2019 08:44
image

Як повідомляв DOZOR, під час ХІ Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом» гран-прі отримали студія танцю «Авангард», народний художній колектив України, хореографічний колектив «Росинка» та аматорський вокальний колектив «Калинонька» Липняжського палацу культури. Керівники  колективів поділилися враженнями від фестивалю з медіапорталом DOZOR.

«За фестивалем я спостерігаю вже декілька років, бачу, що з кожним роком він стає все масштабнішим та цікавішим. Вражають наші флешмоби, які Олександра (Ткаченко – ред. ) організовує, а ще радує, коли щороку з’являються нові колективи і їх рівень дуже високий. Враження від фестивалю дуже позитивні. Він дає заряд бадьорості, стимул для майбутніх перемог. Діти, які отримали гран-прі,передавали кубок з рук в руки, вони загадували бажання, особливо малюки. У нас взагалі на фестивалі були п’ятирічні діти, які вперше стояли на сцені філармонії. Звичайно ж, найголовніше те, що діти бачать інші колективи, як вони працюють, а також момент єднання усіх діток, а також дітей з батьками, які були з ними та переживали за них. Це чудово!»- поділилася з медіапорталом DOZOR керівник хореографічного ансамблю «Росинка» Галина Чайковська.
image
image
image
«Це круто – бути переможцями цього фестивалю! Ми не вперше беремо участь у заході, який проводить Олександра Ткаченко за підтримки Артема Стрижакова. Все на дуже високому рівні, дуже цікавий та висококваліфікований склад журі, частина з них – мої вчителі. Порадувала і нагорода від метра Григорія Чапкіса, адже він в минулому – «народник», а ще й знаний спеціаліст по бальним танцям та шоумен. Наші діти вражені, адже по-перше конкурс є додатковим стимулом та сплеском емоцій для дітей. Конкурс дає заряд людям, а фестиваль  - обмін досвідом. Коли проходили танцювальний джем і флешмоб усі діти розвивалися.  Це чудово, коли діти зайняті таким чудовим видом мистецтва і це все є в одному фестивалі», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR керівник студії танцю «Авангард» Андрій Громов.
image
image
image

Як повідомляв DOZOR, у Кіровограді пройшов ХІ Міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом», організатором якого є Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова.  У рамках фестивалю відбулися виступи вокальних, хореографічних колективів, а також читців. Під час відкриття заходу відбувся масштабний концерт та майстер-клас з виконання пасадоблю, ча-ча-ча та віденського вальсу від народного артиста України  Григорія Чапкіса.

Також в рамках другого дня фестивалю на головній площі  міста учасники хореографічних колективів взяли майстер-клас у столичного хореографа Богдана Харлима, а також стали учасниками танцювального джему на головній площі міста.

Крім цього, діти встановили національний рекорд України, взявши участь у наймасштабнішому танцювальному екофлешмобі. Одночасно на вулиці Дворцовій танцювали 1264 дитини.  Завершився фестиваль феєричним концертом, під час якого визначили переможців та гранд-призерів заходу.

 

Переглядiв: 1351