Козьяков прокоментував ситуацію із знайденими рештками жінки біля Суботців (ВІДЕО)

27.03.2019 10:15
image
Факт належності виявлених решток жінки 17-річній жительці села Суботці Діані Хріненко буде підтверджено лише після проведення відповідних експертиз. Про це під час зустрічі з журналістами повідомив начальник обласної поліції Роман Козьяков сьогодні, 27 березня, інформує кореспондент медіапорталу DOZOR.
Так, рештки виявили біля села Нова Поляна Знам’янського району за 12 кілометрів від села, де зникла 17-річна дівчина. 
«Місцевий мешканець, перебуваючи на тракторі, виявив тіло людини – рештки у вигляді черепа та фрагменти одягу. Після цього він звернувся до поліції. Місце події було огороджено відповідною обмежувальною стрічкою, також на місце події прибули експерти криміналістичної групи, які проводили відпрацювання прилеглої території. Після відкопування було виявлено тіло, яке належить жінці. На сьогоднішній день по вилученому призначаються експертизи і ми в подальшому зможемо встановити їх належність», - повідомив Козьяков
За словами начальника обласної поліції, за зовнішніми ознаками виявлене тіло могло пролежати в землі близько півроку. 
«Ми не виключаємо, що тіло належить Діані, але на даний час остаточної відповіді на це дати не зможемо. Тіло було знайдене на глибині 60 сантиметрів від поверхні грунту», - додав Козьяков
Проведення експертиз буде проводитися протягом місяця.

Як раніше повідомляв DOZOR, вчора біля села Суботці, що в Знам'янському районі, у полі знайшли останки жінки, а також фрагменти одягу. Спершу рідні Діани підтвердили правоохоронцям, що рештки належать їй. Потім мати Діани Олена Хріненко заперечила це.

Нагадаємо, у селі Суботці Знам'янського району зникла 17-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Під час пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 17-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

Правоохоронці Кіровоградщини перевіряють причетність двох осіб, які скоїли злочин щодо зниклої Діани Хріненко.Також для допомоги у розшуку дівчини, досліджують схожі злочини щодо зникнення людей протягом останніх 20 років.

Переглядiв: 5769