Кропивницькі депутати не підтримали запит щодо вирішення питання щодо очільника лікарні швидкої допомоги

28.09.2023 17:09

Депутати міськради не підтримали запит колеги Ольги Ковальової-Алокілі щодо звільнення очільника лікарні швидкої медичної допомоги Руслана Іванова сьогодні, 28 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до депутатів звернулася Громадська Рада при виконкомі. 

«Тому та жахлива ситуація, в яку потрапив він (Руслан Іванов - ред.) і може потрапити кожен, говорить про те, шо її треба виправити. Тому, враховуючи звернення до депутатів Громадської ради, яка озвучила свою позицію з цього питання і просить скасувати рішення міського голови про звільнення Руслана Іванова, пропоную наступний проект рішення: підтримати депутатський запит і друге: направити його на розгляд заступника міського голови Олександра Мосіна та начальниці управління охорони здоров’я Оксани Макарук», -  зазначила Ольга Ковальова- Алокілі.

«Що стосується роботодавця, як особу, яка в праві призначати, звільняти для керівників комунальних закладів, то цією особою є виключно міський голова або особа, яка виконує його повноваження», - зауважила очільниця юридичного управління міськради Марина Смаглюк.

Запит підтримали лише 11 депутатів.

Нагадаємо, Громадська рада при виконавчому комітеті Кропивницької міськради звернулася до в.о міського голови Олександра Мосіна, депутатського корпусу міськради та голови ОВА Андрія Райковича щодо звільнення очільника міської лікарні швидкої медичної допомоги Руслана Іванова. 

Переглядiв: 4255