Співачка NAVKA про фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом»: Це просто вау!

24.04.2019 16:15
image

Сучасна українська співачка Марина Тимофійчук (NAVKA), яка взяла участь у ХІ Міжнародному фестивалі «Об’єднаймо дітей мистецтвом», поділилася з медіапорталом DOZOR емоціями, які пережила протягом двох днів проведення масштабного заходу.

Так, найбільше емоцій співачка отримала, дивлячись на талановитих дітей. Особливо емоційним був і виступ з хітом «Татанці» під час танцювального екофлешмобу на вулиці Дворцовій, в результаті якого був встановлений національний рекорд України.

«Я була у захваті від фестивалю та від встановленого рекорду. Коли я вже прийшла на гала-концерт у філармонію, дуже хвилювалася, це було помітно. Але насправді я просто відходила від тих емоцій, які пережила під час танцювального екофлешмобу. Такої ейфорії, таких вражень я не бачила ніколи, і не відчувала. Я у Кропивницькому вже вдруге, але цього разу місто мені настільки по-іншому відкрилося, дуже приємно, що якісно і круто діти співають україномовні пісні, ставлять танці під україномовні треки, це просто вау. Якщо запросять на наступний фестиваль – обов’язково приїду», - говорить Марина Тимофійчук.  
«Перше, що я побачила під час флешмобу – це вміння об’єднувати різні види мистецтва, яке саме по собі і так потужне, але коли об’єднуєш мистецтво танцю та голосу, це емоції – вибухова сила. Ми виховуємо патріотичне покоління, а фестиваль спонукає до цього. Ми виховуємо покоління, яке буде будувати цю країну, тому моїм завданням є популяризувати ідею «За чисте довкілля», оскільки я б хотіла, щоб мої діти пишалися своєю країною», - додала співачка.
image
image
image
image
image

Як повідомляв DOZOR, протягом минулих вихідних у Кіровограді проходив ХІ Міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом». Спеціальними гостями заходу став народний артист України, член журі телепроекту «Танці з зірками» Григорій Чапкіс та сучасна українська співачка, ініціаторка екофлешмобу «За чисте довкілля» Марина Тимофійчук (NAVKA). У рамках відкриття фестивалю відбувся концерт та майстер-клас з хореографії від Григорія Чапкіса.

Вже під час другого дня фестивалю столичний хореограф Богдан Харлим дав майстер-клас із сучасної хореографії юним танцюристам. Також учасники взяли участь у танцювальному джемі на головній площі міста, танцювальному параді та танцювальному екофлешмобі, присвяченому Дню довкілля. Завершився захід феєричним гала-концертом, під час якого відбулася церемонія нагородження переможців фестивалю. 

Читайте також:

Григорій Чапкіс про фестиваль у Кіровограді: Такого я ще не бачив. 

Кінопродюсер Дмитро Оленич: учасники мистецького фестивалю змусили мене плакати

 

 

 

Переглядiв: 1684