Кінопродюсер Дмитро Оленич: учасники мистецького фестивалю змусили мене плакати

24.04.2019 11:10
image

Кінопродюсер, композитор Дмитро Оленич, який був членом журі під час ХІ Міжнародного фестивалю «Об’єднаймо дітей мистецтвом», який впродовж двох днів тривав у Кіровограді, поділився враженнями від здобутих емоцій з медіапорталом DOZOR.

«Я творча людина – композитор, продюсер, багато працюю. Для мене поїздка до Кропивницького була вікендом, маленькою подорожжю, аби відволіктися від своїх щоденних справ. Я хочу сказати, що ці дні для мене пройшли позитивно, я залишився під великим враженням і приїхав додому задоволеним. Зараз я продовжую писати музику і у фоновому режимі у мене у якості натхнення працює поїздка до Кропивницького. Це свідчить про те, що я під високим позитивним враженням в цілому», - поділився з медіапорталом DOZOR композитор, співак Дмитро Оленич.
image
«Є низка учасників, які змусили мене плакати. Сльози в мене викликає мистецтво – талант, самовіданність. Було декілька дівчат з колективу «Калинонька», який отримав гран-прі, вони змусили мене плакати. Ще вразила танцівниця з хореографічного колективу «Олена». Дивлячись на неї, я розумів, що у неї талант до танцю величезний», - додав Оленич.

За словами композитора, такі фестивалі як ніщо інше наповнюють враженнями та позитивними емоціями.

«Щодо важливості позитивних емоцій для людської пам’яті, я погоджуюся з Григорієм Чапкісом. Людська пам'ять зберігається тоді, коли думки заповнюються великими емоціями. Коли ці емоції пов’язані з позитивом, тоді ці приємні моменти залишаються з людиною назавжди. Я пам’ятаю, коли сам їздив на такі фестивалі, але також пам’ятаю і те, що вони були комерційними, це не всім доступно. Тут діти приїжджають безкоштовно, отримують спілкування з іншими такими ж творчими дітьми. Це дуже важливо. Я спілкувався з дітьми і отримав адекватні відповіді про творчість, а це додає мені натхнення, наповнює мене. Дітей це наповнює так само і робить їх щасливішими. Нічого кращого не може бути», - стверджує член журі фестивалю.
image
image
image
image
image

Як повідомляв DOZOR, у Кіровограді пройшов ХІ Міжнародний фестиваль «Об’єднаймо дітей мистецтвом», організатором якого є Культурно-мистецький фонд «Перспектива» Артема Стрижакова.  У рамках фестивалю відбулися виступи вокальних, хореографічних колективів, а також читців. Під час відкриття заходу відбувся масштабний концерт та майстер-клас з виконання пасадоблю, ча-ча-ча та віденського вальсу від народного артиста України  Григорія Чапкіса.

Також в рамках другого дня фестивалю на головній площі  міста учасники хореографічних колективів взяли майстер-клас у столичного хореографа Богдана Харлима, а також стали учасниками танцювального джему на головній площі міста.

Крім цього, діти встановили національний рекорд України, взявши участь у наймасштабнішому танцювальному екофлешмобі. Одночасно на вулиці Дворцовій танцювали 1264 дитини.  Завершився фестиваль феєричним концертом, під час якого визначили переможців та гранд-призерів заходу.

Переглядiв: 1375